Příprava macerátu

Macerát je výluh drogy za studena. Vyrábíme ho z rostlin, které obsahují slizové látky, které se tak nejlépe uvolní, např. sléz, podběl, len. Jak na to ? Potřebné množství bylin přelijeme studenou vodou a při pokojové teplotě je necháme louhovat 8-10 hodin.

Poté macerát scedíme a pijeme za studena. Pokud máte raději teplé nápoje, je možné macerát ohřát, ale ohřívejte na max. 30 stupňů, abyste nesnížili účinnost drog.

pozadí s bylinami

Buďte v obraze!

Přihlaste se k odběru novinek ze světa NaturWay.cz.
Stačí zadat svůj e-mail a my vám budeme cca 2x měsíčně posílat zajímavé informace o bylinkách. Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Před zadáním e-mailové adresy si prosím přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů ZDE. Děkujeme. 

Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání newsletteru.
ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin