Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Kampot pepř černý celý

(Piper fructus tot. - black Kampot)

Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí. Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.

Vyberte balení:

50 gskladem

138.00 Kč

100 gskladem

250.00 Kč

250 gskladem

585.00 Kč

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Kampot pepř černý celý 

Kampotský černý pepř pochází ze stejnojmenného regionu v Kambodži a patří k nejlepším pepřům na světě. Vysoká super kvalita je podmíněná vlhkým a horkým klima poblíž pobřeží Thajského zálivu a zde se vyskytujícími těžkými jílovitými půdami. 

Celý proces výroby je čistě ruční, při pěstování nejsou používány žádná umělá hnojiva a pesticidy. Všechny barevné varianty kampotského pepře pochází ze stejné rostliny, barva se liší podle zralosti bobulí a podle způsobu zpracování.

Černý kampotský pepř se získává z ještě zelených pepřových plodů. Po sklizni se bobule suší na slunci a díky fermentačnímu procesu se zbarví do černa. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí.

Poznávacím znakem kampotského černého pepře je příjemná silná ostrost s nádechem máty a eukalyptu.

Hodí se k tmavým masům a silným vydatným pokrmům.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin