Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Kampot pepř bílý celý

(Piper fructus tot. - white Kampot)

Pro výrobu bílého kampotského pepře se používají pouze plně zralé načervenalé bobule. Po sklizni se na několik dní namočí do vody, aby změkly a šla dobře odstranit vnější červená slupka. Bílo-béžové bobule se potom suší na slunci. Bílý kampotský pepř je aromatický s jemnou svěží příchutí.

Vyberte balení:

50 gvyprodáno

207.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

100 gvyprodáno

388.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

250 gvyprodáno

931.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Kampot pepř bílý celý 

Kampotský bílý pepř pochází ze stejnojmenného regionu v Kambodži a patří k nejlepším pepřům na světě. Vysoká super kvalita je podmíněná vlhkým a horkým klima poblíž pobřeží Thajského zálivu a zde se vyskytujícími těžkými jílovitými půdami. 

Celý proces výroby je čistě ruční, při pěstování nejsou používány žádná umělá hnojiva a pesticidy. Všechny barevné varianty kampotského pepře pochází ze stejné rostliny, barva se liší podle zralosti bobulí a podle způsobu zpracování.

Pro výrobu bílého kampotského pepře se používají pouze plně zralé načervenalé bobule. Po sklizni se na několik dní namočí do vody, aby změkly a šla dobře odstranit vnější červená slupka. Bílo-béžové bobule se potom suší na slunci.

Bílý kampotský pepř je aromatický s jemnou svěží příchutí. Hodí se k drůbeži, k rybám, zelenině, do světlých omáček a polévek.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin