Vlašský ořech NATURAL

Čerstvé vlašáky z nové sklizně. Naturální vlašské ořechy jsou nejpopulárnějším ořechem v České republice. Naše vlašské ořechy jsou speciálně zasušené tak, aby vydržely vynikající celoročně a nepodléhaly rychle žluknutí a nehořkly. Jsou ideální na pečení a vaření.

Vyberte balení:

100 gskladem

1.97 EUR

1000 gvyprodáno

16.69 EUR

Kliknutím nastavte hlídacího psa

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Vlašské ořechy jsou kvalitním zdrojem proteinu (15 g ve 100 g) a díky vyššímu obsahu tuku (65 g ve 100 g) rychle zasytí a jsou doporučovány i při redukční dietě a často je objevíte v receptech pro nízkosacharidové stravování. Neobsahují totiž vůbec žádný cholesterol. Ve 100 gramech ořechů jsou v průměru 2 miligramy sodíku a 441 miligramů draslíku. Ve stejném množství se nachází 60–70 gramů pro srdce zdravých nenasycených mastných kyselin. 

Vlašské ořechy jsou bohaté na antioxidanty a jsou vynikajícím zdrojem minerálů, mědi (1,36 mg ve 100 g), zinku (3,36 mg ve 100 g) nebo hořčíku (158 mg ve 100 g). Z vlašáků také čerpáme některé vitamíny, jako jsou například vitamíny řady B a vitamín E. 

 

Použití: Vlašské ořechy jsou vynikající v koláčích, nepostradatelné jsou ve vánočním cukroví, ale milujeme je i v salátech, rizotu či těstovinách. Můžete si z nich připravit bazalkové pesto či ořechové máslo, zkuste je přidat do granoly či si je vychutnejte jen tak. Vlašské ořechy jsou skvělé v jakékoliv úpravě.

Výrobce: Ochutnej ořech - Ořechy a sušené plody s.r.o.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

pozadí s bylinami

Buďte v obraze!

Přihlaste se k odběru novinek ze světa NaturWay.cz.
Stačí zadat svůj e-mail a my vám budeme cca 2x měsíčně posílat zajímavé informace o bylinkách. Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Před zadáním e-mailové adresy si prosím přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů ZDE. Děkujeme. 

Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání newsletteru.
ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin