Kraftová limonáda ZDARMA k nákupu nad 550 Kč vč.DPH (bez ceny dopravy a dobírky, platí pro koncové zákazníky). Akce platí od 25. 6. do vyčerpání zásob, nejpozději však do 13.7.2025.

4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Česká republika

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

Kampot pepř fermentovaný solený

Kampot pepř fermentovaný solený

Zažijte jedinečnou chuť tohoto fermentovaného pepře z oblasti Kampot v Kambodži. Pečlivě vybraná zrna pravého kampotského pepře jsou tradičně fermentována a obohacena kvalitní solí. Výsledkem je bohaté, intenzivní aroma s jemně slanou a zároveň ovocně kořeněnou chutí, která z něj činí opravdovou lahůdku.
Více o produktu

50 gSkladem

164 Kč

Kampot pepř fermentovaný solený

100 gSkladem

301 Kč

Kampot pepř fermentovaný solený

164 Kč

99% zákazníků nás doporučuje
2,2 dne průměrná doba dodání

Fermentovaný pepř Kampot se solí

Zažijte jedinečnou chuť tohoto fermentovaného pepře z oblasti Kampot v Kambodži. Pečlivě vybraná zrna pravého kampotského pepře jsou tradičně fermentována a obohacena kvalitní solí. Výsledkem je bohaté, intenzivní aroma s jemně slanou a zároveň ovocně kořeněnou chutí, která z něj činí opravdovou lahůdku.

Chuť: komplexní, intenzivní a jemně slaná s nádechem ušlechtilé fermentace
Použití: ideální na grilované maso, zeleninu, do omáček, polévek či salátů. Výborný také jako delikatesa k sýrům nebo jen tak na čerstvý chléb s máslem.

Zajímavost: Fermentovaný pepř se solí je v Kambodži považován za královské koření. Díky šetrnému zpracování zůstává vláčný, měkký a připravený k okamžitému použití – nemusí se mlít ani drtit.

Recept pro vegetariány: Pečený květák s fermentovaným pepřem a tahini dresinkem

Ingredience:

  • 1 menší květák

  • 2 lžíce olivového oleje

  • 1 lžička fermentovaného pepře Kampot

  • špetka soli

  • 2 lžíce tahini pasty

  • šťáva z ½ citronu

  • 1 stroužek česneku

  • voda na zředění dresinku

Postup: Květák rozebereme na růžičky, smícháme s olivovým olejem, posypeme fermentovaným pepřem a solí. Pečeme na 200 °C asi 25 minut dozlatova. Mezitím smícháme tahini, citronovou šťávu, lisovaný česnek a trochu vody do hladkého dresinku. Hotový květák přelijeme dresinkem a posypeme ještě několika kuličkami fermentovaného pepře pro intenzivnější chuť.

 

Recept pro všežravce: Vepřová panenka s krustou z fermentovaného pepře a medovo-hořčičnou omáčkou

Ingredience:

  • 600 g vepřové panenky

  • 1 lžíce fermentovaného pepře Kampot (jemně nasekat)

  • 2 lžíce dijonské hořčice

  • 1 lžíce medu

  • 2 lžíce olivového oleje

  • sůl podle chuti

  • snítka rozmarýnu

Postup: Panenku očistíme a osolíme. V misce smícháme hořčici, med a nasekaný fermentovaný pepř. Touto směsí potřeme maso ze všech stran. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opečeme ze všech stran, aby se vytvořila krusta. Přendáme do pekáčku, přidáme snítku rozmarýnu a dopečeme v troubě při 180 °C asi 15–20 minut podle tloušťky masa. Necháme 5 minut odpočinout a krájíme na plátky. Podáváme s: pečenými batáty, bramborovým pyré nebo zeleninovým salátem.

 

 

Výrobce: NaturWay (NW s.r.o., Číčenice 114, Číčenice)


Otázky & odpovědi