Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Kala Namak - sůl jemná

Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.

Vyberte balení:

100 gvyprodáno

30.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

250 gvyprodáno

45.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

1000 gvyprodáno

122.00 Kč

Kliknutím nastavte hlídacího psa

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Kala Namak jemná sůl

Naše Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.

Při výrobě se vaří části rostliny Salsoa Stocksi (roste jako keř v Indii) v solném roztoku. Tak získá jedinečnou chuť a zajímavou hnědo-červenou barvu.

Díky vysokému podílu sulfanu a železa vás uchvátí svou zajímavou chutí podobnou vařeným vajíčkům.

Kala Namak dodává pokrmům svou specifickou sirnou chuť. V Indii je tato chuť velmi žádaná a používaná v ovocných salátech, v čatní a v indických pokrmech – např. Chaat nebo Raita. Obzvlášť doporučovaná je k zelenině, k exotickému ovoci a také k rybám. Vyzkoušejte také do ovocných nápojů nebo long drinků, kterým dodá výjimečnou chuť.

Veganům rozšíří možnosti přípravy jídel s chutí vajec i přesto, že je jinak nejí.

Složení: sůl (krystalická sůl) a Salsoa Stocksi

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin