Kala Namak - sůl jemná

Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.

Vyberte balení:

100 gskladem

1.33 EUR

250 gskladem

2.05 EUR

1000 gskladem

5.48 EUR

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Kala Namak jemná sůl

Naše Kala Namak jemná sůl je používaná v indické kuchyni jako koření.

Při výrobě se vaří části rostliny Salsoa Stocksi (roste jako keř v Indii) v solném roztoku. Tak získá jedinečnou chuť a zajímavou hnědo-červenou barvu.

Díky vysokému podílu sulfanu a železa vás uchvátí svou zajímavou chutí podobnou vařeným vajíčkům.

Kala Namak dodává pokrmům svou specifickou sirnou chuť. V Indii je tato chuť velmi žádaná a používaná v ovocných salátech, v čatní a v indických pokrmech – např. Chaat nebo Raita. Obzvlášť doporučovaná je k zelenině, k exotickému ovoci a také k rybám. Vyzkoušejte také do ovocných nápojů nebo long drinků, kterým dodá výjimečnou chuť.

Veganům rozšíří možnosti přípravy jídel s chutí vajec i přesto, že je jinak nejí.

Složení: sůl (krystalická sůl) a Salsoa Stocksi

Výrobce: NaturWay

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

pozadí s bylinami

Buďte v obraze!

Přihlaste se k odběru novinek ze světa NaturWay.cz.
Stačí zadat svůj e-mail a my vám budeme cca 2x měsíčně posílat zajímavé informace o bylinkách. Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Před zadáním e-mailové adresy si prosím přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů ZDE. Děkujeme. 

Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání newsletteru.
ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin