Bio Caprese - rajčata s mozzarellou | Kořenící směs

Bio Caprese - rajčata s mozzarellou | Kořenící směs
Bio Caprese - rajčata s mozzarellou – kořenící směs na pokrm caprese, ale i na saláty a bruschettu.
Fleur de Sel s bio bylinkami a zeleninou. Ideální pro přípravu studené i teplé kuchyně.
Více o produktu
Bio Caprese - rajčata s mozzarellou | Kořenící směs
Bylinková sůl pro chuť Středomoří. Bio Tomate Mozzarella je vyvážená kořeněná směs s křupavou solí typu Fleur de Sel a sušenou zeleninou, ideální k dochucení čerstvých rajčat, mozzarelly, salátů nebo grilované zeleniny. Skvěle se hodí i na bruschettu nebo pečený sýr. Kořenící směs nejvyšší kvality, BIO bylinky, bez chemie a přidaných látek.
Složení: Fleur de Sel (sůl), paprika*, rajčata*, pepř*, bazalka*, petržel*, černucha*, chilli*, pažitka*, česnek*
(*z ekologického zemědělství)
BIO kvalita – bez přidaných látek, dochucovadel a éček.
Skladování: skladujte v suchu a temnu.
Upozornění: Může obsahovat stopy ořechů, lepku, celeru, hořčice, sezamu nebo vlčího bobu.
CZ-BIO-002
RECEPT: Recept: Rajčatový salát s mozzarellou a Bio Caprese kořenící směsí
Ingredience (pro 2 porce):
- 2 velká zralá rajčata
- 1 mozzarella (nejlépe Buffalo)
- 1–2 lžičky Bio Caprese kořenící směsi
- 1 lžíce olivového oleje
- čerstvá bazalka na ozdobu
Postup:
- Rajčata a mozzarellu nakrájejte na plátky a střídavě vyskládejte na talíř.
- Zakápněte olivovým olejem a posypte Bio Caprese kořenící směsí.
- Dozdobte lístky čerstvé bazalky, polijte balsamikovým krémem a olivovým olejem.
- Podávejte jako předkrm nebo lehkou večeři s pečivem.
Výrobce: NaturWay (NW s.r.o., Číčenice 114, Číčenice)