Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme.

Chcete obdržet Vás balíček do Vánoc ? Objednejte nejpozději do 13.12. Doručení do Vánoc platí pro objednávky uhrazené včas a pro objednávky na dobírku. 

Yerba maté pražené řez.

Vyberte balení:

100 gskladem

64.00 Kč

250 gskladem

128.00 Kč

1000 gskladem

433.00 Kč

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Maté pražené

Maté pražené (yerba maté) pomáhá potlačit duševní a tělesnou únavu, ale také hlad. Pražením maté získává specifickou chuť. Ta je temná, kouřová, vyniká zemitostí. Ne každému ihned zachutná. Kdo mu ale dá šanci a konzumuje ho déle, najde v něm zalíbení. Maté je díky obsahu kofeinu velmi povzbuzující. Lze popíjet celodenně.

Způsob přípravy: 1 čajovou lžičku nasypte do šálku a zalijte horkou vodou. Nechte max.3-5 minut louhovat a poté sceďte. Čím déle čaj necháte louhovat, tím je nálev povzbudivější. Po 5 minutách začíná hořknout. Z jedné dávky lze připravit další nálevy.

Tradiční způsob přípravy v kalabase: tradičně se maté připravuje v kalabase – vysušené tykvové slupce a pije se horké nebo chlazené pomocí bombilly – kovové slámky. Do kalabasy nasypte 2-3 čajové lžičky lístků a přelijte mírně teplou vodou. Po několika minutách zalijte horkou vodou a nechte 3 minuty louhovat. Opatrně do kalabasy vložte slámku a můžete začít s popíjením. Aby se do slámky nedostaly žádné lístky, je na jejím konci malé sítko. Jeden nálev je možné louhovat až 5x. Můžete ochutit cukrem, citrónem, pomerančem, rumem, koňakem nebo mlékem.

Upozornění: Maté obsahuje kofein. Není vhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin