4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Česká republika

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

Pistácie JUMBO ve skořápce pražené solené

Pražené a solené pistácie ve skořápce prémiové kvality. Jejich vynikající šťavnatá chuť je způsobena tím, že oproti mechanicky otevíraným pistáciím ze supermarketů, se naše jádra pistácií nechají dozrát dostatečně dlouho, aby jejich skořápka pukla sama od sebe. Jsou díky tomu větší a lahodnější.
Více o produktu

80 gSkladem

52.00 Kč

Pistácie JUMBO ve skořápce pražené solené

500 gSkladem

297.00 Kč

Pistácie JUMBO ve skořápce pražené solené

1000 gSkladem

422.00 Kč

Pistácie JUMBO ve skořápce pražené solené

52.00 Kč

99% zákazníků nás doporučuje
2,2 dne průměrná doba dodání

Pražené a solené pistácie ve skořápce prémiové kvality. Jejich vynikající šťavnatá chuť je způsobena tím, že oproti mechanicky otevíraným pistáciím ze supermarketů, se naše jádra pistácií nechají dozrát dostatečně dlouho, aby jejich skořápka pukla sama od sebe. Jsou díky tomu větší a lahodnější. 

Pistácie obsahují vysoké množství proteinu (20,3 g ve 100 g) a patří k méně kalorickým oříškům (2352 kj ve 100 g), díky vyššímu obsahu tuku (45,3 g ve 100 g) rychle zasytí a jsou doporučovány i při redukční dietě. Tuk je totiž tvořen z velké části mononenasycené a polynenasycené mastné kyseliny, které jsou zdravé pro naše srdce.

Pistácie jsou také bohaté na minerály, mají v sobě například fosfor (485 mcg ve 100 g), hořčík (120 mg ve 100 g) či zinek (2,2 mg ve 100 g). Z pistácií také čerpáme některé vitamíny, jako je například vitamin A, C, E či K a patří k jednomu z nejlepších zdrojů vitaminu B6. Ten má údajně pozitivní vliv na naši náladu, podporuje funkci mozku a ženám může pomoci při PMS.

Použití: Solené pistácie jsou gurmánskou pochoutkou na oslavách i při večerním popíjení vína. Naše pistácie jsou mnohem šťavnatější a větší než běžně dostupné pistácie, protože se nechávají přirozeně dozrát a puknout. Oproti mechanicky otevíraným pistáciím to znamená, že se jádra pistácií nechají dozrát dostatečně dlouho, aby jejich skořápka pukla sama od sebe.


Otázky & odpovědi