Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Lísková jádra natural

Naturální lískové ořechy se slupkou bez skořápky. Lískové ořechy jsou dobře stravitelné a jedná se o jedny z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších oříšků v České republice. Naše lískové oříšky jsou větší než klasické „lískáče“ ze supermarketu, díky své vysoké kvalitě jsou také vláčnější a lahodnější. Jsou ideální na mlsání, na přípravu domácí nutelly, lískooříškového mléka i másla.

Vyberte balení:

80 gskladem

46.00 Kč

1000 gskladem

385.00 Kč

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena:

vyberte balení

Popis produktu

Naturální lískové ořechy se slupkou bez skořápky. Naše lískové oříšky jsou větší (jakost 13-15) než klasické „lískáče“ ze supermarketu (jakost 11-13), a díky tomu jsou vláčnější a lahodnější. Jsou ideální na mlsání, na přípravu domácí nutelly, lískooříškového mléka i másla.

Lískové ořechy jsou dobře stravitelné a jedná se o jedny z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších oříšků v České republice. Lískové ořechy obsahují vysoké množství tuku (62 g ve 100 g), toho se ale nemusíte bát, jsou tvořeny z 91 % nenasycenými mastnými kyselinami. Jedná se o formu tuků, která je zdravá pro naše srdce.

Naturální lískové ořechy mají velmi nízký obsah sacharidů (11 g) jsou zdrojem bílkovin (12 g), vlákniny (8,6 g), hořčíku (163 mg ve 100 g), fosforu (290 mg ve 100 g) a vitamínů B1, B2, C a E.

Použití: Lískové ořechy jsou skvělé samotné, alemůžete je přidat i do domácí granoly nebo je použít na výrobu lískooříškových dezertů. Lze z nich vyrobit lískooříškové mléko, máslo či domácí nutellu. Jsou vhodné celé i rozemleté do zmrzlin, kaší, stolních ovocných a ořechových směsí, salátů, müsli. Mají nízký obsah sacharidů, proto se hodí do low-carb diety, jsou velmi populární u sportovců i veganů.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin