Jednodruhové koření
Potřebujete klasický pepř, kmín, sůl, majoránku nebo papriku ? Nebo spíše nějakou specialitku ? Vyberte si z naší široké nabídky jednodruhového koření. Budete mile překvapeni super kvalitou.
8 produktů

Jedná se o sušený, drhnutý list saturejky zahradní (Satureja hortensis L.). Je používána jako druh koření. Je součástí směsi koření s názvem čubrica, která je oblíbená v balkánské kuchyni pro přípravu mletých i jiných mas, zapékané zeleniny, pomazánek a polévek.

Jedná se o sušenou mletou kůru skořicovníku pravého (Cinnamomum verum), známou také jako skořicovník ceylonský.

Jedná se o sušenou kůru skořicovníku čínského (Cinnamomum cassia (L.) J. Presl (syn. Cinnamomum aromaticum Nees.), někdy také nazývaného "čínská cassia".

Jedná se o sušenou řezanou kůru skořicovníku pravého (Cinnamomum verum), známou také jako skořicovník ceylonský.

Skořice mletá má velice široké použití v kuchyni. Její lehce nasládlá chuť i vůně, dává pokrmům a zejména těm sladkým velice příjemné aroma.

Jedná se o sušený, celý květ skořicovníku (Cinnamomum aromaticum NEES. Cinnamomum cassia BLUME).

Sada koření na moučníky, dorty, do domácích limonád a kompotů.

Koření SUMAH - cihlově až tmavě červený prášek kyselé chuti z mletých plodů škumpy koželužské (Rhus coriaria). Používá se na kebab, šašlik, masa, ryby, luštěniny, rýži či do salátů a dresinků.