Čaje a káva
Hlavním trhákem v našem sortimentu je unikátní řada bylinných čajů, jejichž receptury vznikly na základě letitých zkušeností našich bylinkářů. Bylinné směsi jsou nejen účinné, ale také dobré na chuť.
V této kategorii ale naleznete také sortiment pravých čajů, což jsou černé, zelené a bílé čaje, ale také sortiment, který nazýváme "nečaje". Sem patří suroviny pro nálev z rostlin, které neobsahují kofein. Kromě ovocných čajů do kategorie nečajů patří rooibos, honeybush, lapacho.
9 produktů

Jednodruhová plantážní káva špičkové kvality. Právě Santos je nejznámější brazilskou kávou, která je často používaná také do směsí pro svou základní neutrální chuť, která se velmi dobře kombinuje s dalšími odrůdami. Santos má minimum kyselosti, v chuti je jemná a neagresivní, s nádechem čokolády.

Jednodruhová plantážní arabika špičkové kvality, jejíž produkční oblasti se nachází v pohoří And v Kolumbii, kde tamní rozdílné mikroklima umožňuje sběr úrody téměř po celý rok se stabilní a vyrovnanou chutí. Supremo se vyznačuje střední intenzitou „těla“ a lehce zvýšenou ovocitostí, někdy s nádechem citrusů. Po sběru je zrno ručně přebíráno (EP = european preparation) a zbaveno defektních zrn. Přívlastek Supremo označuje v kolumbijském slovníku kávu nejvyšší kvality s největšími zrny.

Vyvážená směs tří kvalitních kávových odrůd z vybraných plantáží jižní Ameriky dle originální receptury. Kávová směs je velmi vhodná na přípravu espressa hlavně díky kombinaci oříškové chuti a čokoládové vůně brazilské kávy a lehce zvýšené ovocnosti kávy z Kolumbie.

Vyvážená směs 6 kvalitních kávových odrůd z vybraných plantáží z různých částí světa podle originální receptury. Kávová směs je velmi vhodná na přípravu espressa díky hladké chuti, střídmé kyselosti a bohaté krémě. Vhodná také pro filtrované kávy.

Káva z Peru, která se vyznačuje velmi jemnou, nasládlou a vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma.

Vyvážená směs kvalitních kávových odrůd z vybraných plantáží z různých částí světa tvořená 70% robustou z Vietnamu. Robusta dává této směsi typickou silnou chuť s minimální kyselinkou. Je velmi vhodná na přípravu espressa. Pro milovníky tradiční chuti s minimem kyselosti, neagresivním nádechem čokolády a velmi hutným tělem.

Pravidelné černé lístky s občasnými zlatavými tipsy dávají po zalití čirý nálev hnědé barvy.

Bylinná směs s hlohem, vytvořená podle tradiční receptury.

Bylinná směs se slézem a jitrocelem, namíchaná podle naší receptury.