Pepře

Jaký pepř používáte v kuchyni ? Není totiž pepř jako pepř. Na světě existuje přes dva tisíce druhů pepřů a koření, které se jako pepř označuje, i když ve skutečnosti pepřem není. Pepř jako takový pochází z tropického keře - pepřovníku. Jde o plody rostoucí v hroznech, které se sklízí a suší v různých fázích dozrávání. Pepř se používá celý, drcený nebo mletý. Jídlu dodá ostrou a štiplavou chuť. Podporuje trávení, srdeční činnost, zrychluje metabolismus a působí jako afrodisiakum. Není žádným tajemstvím, že mletý pepř rychleji ztrácí aroma a svou sílu. Proto doporučujeme používat v kuchyni čerstvě mletý či drcený pepř a přidávat ho do porkmů nejlépe až v závěrečné fázi tepelné úpravy. V naší nabídce najdete řadu druhů pepřů z celého světa a o každém z nich si můžete přečíst pár zajímavostí v popisu produktu. Vyberte si: 

 

Nalezeno: 2 produkty

pozadí s bylinami

Buďte v obraze!

Přihlaste se k odběru novinek ze světa NaturWay.cz.
Stačí zadat svůj e-mail a my vám budeme cca 2x měsíčně posílat zajímavé informace o bylinkách. Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Před zadáním e-mailové adresy si prosím přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů ZDE. Děkujeme. 

Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání newsletteru.
ikona

Výroba řady NaturWay

ikona

Doprava zdarma - informace ZDE

ikona

Vlastní zpracování bylin