Nové koření
Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek. Lehce podrcené kuličky se přidávají do marinád na kuřecí a vepřové maso, nebo do základů na guláš. Celé kuličky je možné vsypat do kořenících mlýnků
Více o produktu
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek. Lehce podrcené kuličky se přidávají do marinád na kuřecí a vepřové maso, nebo do základů na guláš. Často se přidává i při přípravě rýže, spolu hřebíčkem a bokovým listem. Smícháním nového koření s černým, bílým a zeleným pepřem získáme krásně aromatickou a pikantní směs do mlýnku na koření.
Mleté nové koření je častou přísadou do kořenících směsí a to nejen na maso a grilování, ale i do perníku nebo do jablečných koláčů a závinů. Špetka nového koření patří i do rajské omáčky nebo do kečupu.