4,9

hvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdičkahvězdička 1494 recenzí

Oblíbené

Košík

Váš košík je prázdný

Ukázat košík

Nové koření

Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek. Lehce podrcené kuličky se přidávají do marinád na kuřecí a vepřové maso, nebo do základů na guláš. Celé kuličky je možné vsypat do kořenících mlýnků
Více o produktu

100 gSkladem

3.68 EUR

Nové koření

250 gSkladem

7.65 EUR

Nové koření

1000 gSkladem

27.47 EUR

Nové koření

3.68 EUR

99% zákazníků nás doporučuje
2,2 dne průměrná doba dodání

Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek. Lehce podrcené kuličky se přidávají do marinád na kuřecí a vepřové maso, nebo do základů na guláš. Často se přidává i při přípravě rýže, spolu hřebíčkem a bokovým listem. Smícháním nového koření s černým, bílým a zeleným pepřem získáme krásně aromatickou a pikantní směs do mlýnku na koření. 

Mleté nové koření je častou přísadou do kořenících směsí a to nejen na maso a grilování, ale i do perníku nebo do jablečných koláčů a závinů. Špetka nového koření patří i do rajské omáčky nebo do kečupu.


Otázky & odpovědi